Profesyonel HizmetlerProfesyonel Hizmetler

Save Your Places With a Proffesional Maintenance Services

Quisque ligulas ipsum, euismod atras vulputate iltricies etri elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Nulla nunc dui, tristique in semper vel, congue sed ligula. Nam dolor ligula, faucibus id sodales in, auctor fringilla libero. Pellentesque pellentesque tempor tellus eget hendrerit. Morbi id aliquam ligula.

Hijyen

Hijyen bir yaşam için yapılan faaliyetlerin ve alınan önlemlerin tümü.Sözcük özel anlamında, genellikle temizlik ile ilgili önlemlerden bahsederken kullanılır.

Hijyenin etkili olabilmesi için sadece su yeterli olmayabilir. En etkili hijyen için zararlı olabilecek mikroorganizmalar vücuttan uzaklaştırılırken çeşitli temizlik araçları kullanılabilir.

2016 Yılı Hijyen Cezaları

Hijyen Eğitimi Belgesiz İçşi Çalıştırma Cezası 2016 yılı için…

„2016 yılında yapılan denetimlerde Hijyen Eğitimi Yönetmeliği gereğince Halk Eğitim Merkezlerinden alınması gereken belgeye sahip olmayan personel çalıştırılması durumunda 1593 Sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 282 nci maddesi gereğince;

Her bir personel için ayrı ayrı olmak üzere 440.-Türk Lirasından 1766.-Türk Lirasına kadar (2016 yılı için)  idari para cezası verilecektir.

Hijyen Eğitimi Nedir?

Sağlık Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından hazırlanarak 5 TEMMUZ 2013 tarihinde yürürlüğe giren, Umumi Hıfzıssıhha Kanununun 127. maddesine dayanılarak hazırlanan bir yönetmeliktir.

 

Ücretsiz Teklif İsteyin

Aşağıdaki formu doldurarak ihtiyaçlarınıza ve bütçenize en uygun temizlik hizmetleri için ücretsiz fiyat teklifi isteyiniz

24/7 Destek

Profesyonel Hizmetler hakkında tüm soru ve sorunlarınız da haftanın 7 günü boyunca, günün 24 saati yanınızdayız. Bunların dışında kalan yardıma ihtiyaç duyduğunuz bütün konular hakkında gerekli desteği sunuyoruz.

Pazartesi - Cumartesi

Şirketimiz pazar günü ve resmi tatiller hariç haftanın 6 günü hizmet vermektedir.